Siri TARGET KSSM SPM ini benar-benar menjurus ke arah SPM – menggabungjalinkan nota dan fakta diagramatik SPM, peta konsep KSSM/SPM, Soalan Klon SPM, serta soalan praktis & ramalan SPM dalam setiap bab.

Kesemuanya direncanakan oleh panel pengarang yang berwibawa lalu disepadukan melalui pendekatan dan persembahan bervisual yang praktikal untuk memudahkan usaha ulang kaji secara efektif. Justeru mengulang kaji setiap bab, seumpama mengkaji pelbagai sudut keperluan peperiksaan secara terperinci dengan penuh teliti.

Selain itu, siri ini juga menyediakan Pautan TMK dengan menggunakan Kod QR yang mengandungi pautan ke bahan dalam talian. Bahan berupa maklumat dalam bentuk video informasi daripada pelbagai sumber ini dapat dijadikan maklumat tambahan dan bahan pengukuhan untuk menguasai pelajaran. Murid dapat mengakses bahan yang disediakan dengan menggunakan komputer dan peranti mudah alih yang sesuai.

Semaklah setiap Ciri dan Kriteria yang termuat dalam setiap halaman mana-mana judul dalam siri buku ini. Dengan moto HARGA SEDERHANA, NILAI BERGANDA siri TARGET KSSM SPM ini memang harus anda miliki.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

TARGET SPM KSSM PRINSIP PERAKAUNAN

  • Product Code: Reference 9789837715387
  • Availability: 99
  • Weight: 0.38kg
  • 15.90 Points


Tags: TARGET SPM KSSM PRINSIP PERAKAUNAN